Om VAF

Viborg Animation Festival

Animation og visuel historiefortælling giver fantasi, fortællinger og forestillinger magisk flyvehøjde, og du er inviteret med på dette års rejse med oplevelser, fest og forundring med udgangspunkt i det unikke kreative DNA, som findes overalt i Viborg Kommune, og vi inviterer resten af verden med – både som gæster, men også med masser af indhold.

Festivalen er inddelt i fire spor: Kids; Film; Culture; Industry. Sporene bringer animation i spil i hver sin kontekst. Uanset, om man er en børnefamilie på tur, en nysgerrig senior, talentfuld studerene eller er professionelt i branchemedlem, har VAF24 kunne tilbyde noget for alle, uanset deres kendskab til animation.

Vi bestræber os på, at alle skal have muligheden for at gå på opdagelse i den mangfoldighed programmet tilbyder, så uanset om du er en erfaren professionel eller nyt talent fra branchen, der ønsker inspiration og faglig udfordring, en familie, der søger et uforglemmeligt filmeventyr, en ung der søger noget med kant, eller en ældre der vil overraskes, så finder du det i dette års festival. Der er alle muligheder for at lade sig opsluge af historier, øjenåbnende visuelle oplevelser og farverige events.

All things animated

Vi kan altid blive bedre.
Har du en ide til hvordan VAF kan blive mere bæredygtig?

Send os endelig forslag til forbedringer.

Vores Partnere

Vores Partnere