Film

Se alle de film som VAF har på programmet

I tvivl om hvornår de forskellige film spiller?

Se hele programoversigten med spilletider her

Vil du hellere have overblikket på print?
Så hent hele festivalprogrammet som PDF.

Film fra A-Z

Student Film Competition

I år lancerer Viborg Animations Festival et helt nyt program – Student Film Competition – der har til formål at fejre animationstalenter fra film- og animationsskoler i Europa.
23 film konkurrerer om de to VAF priser ’TAW Staff Pick – Ginger Award’ og ’VAF Audience Award’. Efter visningen har publikum mulighed for at stemme på deres favorit.
Fra poetiske og sjove fortolkninger af det daglige liv til symbolske og bevægende fortællinger om den menneskelige tilstand – med dette energifyldte og forfriskende mix af historier og animationsteknikker vil der være noget for enhver smag.

Vinderen af hovedprisen, ’TAW Staff Pick’, vil få et ophold på Open Workshop på The Animation Workshop for at udvikle et projekt, og desuden modtage et beløb på 1000 euro til at bruge på rejse og ophold.
Tid: Fredag den 30. sept. og lørdag 1. okt.
Sted: Fotorama.
The Animation Workshop afholder en ”Meet the directors” session efter hvert filmprogram med otte af de nominerede filminstruktører for de, der er interesset i at få indsigt i filmproduktionsprocessen.
Sted: TAW, Kasernevej 7, Big Classroom

Se de to programmer her

Filmbilletter

Vi har nu frigivet gratis billetter til alle vores filmforevisninger.
Bestil dem under de enkelte film på denne side eller besøg Fotoramas hjemmeside.

Fotorama: Billetter kan hentes gratis i biografens åbningstid eller bestilles online mod et bestillingsgebyr.

Hvis der ikke er flere billetter online, så prøv at møde op i Fotorama alligevel. Der er ofte uafhentede billetter at få.

Skolefilm (åbent for alle): Mandag til fredag, kl. 9.00 – 16.00, inviterer vi skoler og daginstitutioner gratis i biografen. Disse forestillinger er åbne for alle, men kræver tilmelding på telefon. Nummeret til tilmelding oplyser vi hurtigst muligt. I vil kunne bestille billetterne fra den 14. september i tidsrummet 10.00-13.00.

Bjerringbro biograf: Reserver billetter online eller sende en mail til info@bjerringbrobib.dk.
Karup biograf: Kontakt biografen i dens åbningstid og hør om der er ledige pladser.

Partnere