Videomapping

Vær med til at fejre afslutning på dette års festival sammen med os!

Tid: Lørdag den 30. september
Sted: Arsenalet, Kasernevej 8-10, 8800 Viborg, mod Paradepladsen

Som en spektakulær afslutning på dette års VAF blænder vi op for en videomapping forestilling i tre dele, som bliver projekteret direkte op på væggene af den gamle militærbygning Arsenalet.

Fra Kold Krig til Farverig Fred

Forestillingen Fra Kold Krig til Farverig Fred er et værk bestående af en kunstnerisk film, fulgt af et interaktivt værk hvor publikum kan deltage.
Filmen vil skildre bygningens transformation fra militært hovedkvarter under den kolde krig til moderne erhvervscentrum for animation og andre grafiske kreative erhverv. Efter filmen kommer det interaktive værk hvor publikum, i et game-udtryk der svarer til filmens grafiske stil kan spille sig igennem kampen for fremskridtet, fra den frygtbaserede krigs-angst til den tillidsbaserede fred. Både spil og film tager udgangspunkt i og udnytter bygningens signifikante arkitektoniske struktur i sin visuelle dramaturgi og komposition.

EURANIM Videomapping

Tolv studerende fra seks forskellige europæiske lande samles i VAF-ugen på The Animation Workshop/VIA University College til en intensiv workshop. På bare otte dage skal de studerende udvikle og producere en gigantisk videomapping forestilling, som projekteres op på væggene af den gamle militærbygning Arsenalet. Læs mere her

EPIC MANGA

En gruppe lokale unge mellem 9-16 år producerer ”Danmarks største manga” i samarbejde med Kulturskolen og studerende fra The Animation Workshop. Projektet bliver til en kort film, der bliver vist direkte på den gamle militærbygning Arsenalet.