EURANIM Videomapping

Tolv studerende fra seks forskellige europæiske lande samles i VAF-ugen på The Animation Workshop/VIA University College til en intensiv workshop. På bare otte dage skal de studerende udvikle og producere et gigantisk videomapping værk, som projekteres op på væggene af den gamle militærbygning Arsenalet.

Tid: Lørdag den 30. september
Sted: Arsenalet, Kasernevej 8-10, 8800 Viborg, mod Paradepladsen

Lørdag aften den 30. september vil Arsenalet i bogstaveligste forstand blive levende, når en gruppe europæiske studerende får deres eksperimenterende animation til at optræde på facaden af huset. De 12 studerende kommer fra seks forskellige europæiske lande, to af dem fra The Animation Workshop/VIA University College.

Teknikken hedder ‘video mapping’ og er det medie, som der beskæftiges med i Projekt Euranim; et europæisk projekt, som for andet år i træk gæster Viborg.

To studerende fra hver af partner-skolerne vil arbejde sammen i grupper under Euranim Workshoppen, ledet af Támas Zádor (Recontres Audiovisuelles) Deres arbejde vil blive fremvist som en del af Viborg Animationsfestival.

Projektet ledes af den kulturelle organisation Recontres Audiovisuelles (Lille, Frankrig) og er medfinansieret af Creative Europe Programme i EU.

Læs mere på www.euranim.eu