Viborg Game Expo 2019

Glæd dig til 4 spændende dage i Viborg med fokus på spil i alle afskygninger.

Tid: 26. – 29. september 2019
Sted: Kasernehallen, Tingvej 17, 8800 Viborg

Viborg Game Expo 2019 (VGE19) inviterer igen i år til fejring af alt, der hedder spil. Kom til 4 dages gaming, workshops, Virtual Reality, spiludvikling, konkurrence, og kom og se med, når ACES Esport inviterer til den første VGE Masters Counter-Strike: GO (CS:GO) finale.
Følg arrangementet på Facebook.

Det er for alle, og det er gratis, så kom og vær med i en verden af spil!

Spil er mere end bare underholdning. Spil er kreativitet, udfordring, konkurrence, leg, samvær og sjov. PC, konsol, bræt, kort, VR, retro, E-sport; det hele er i spil når Viborg Animationsfestival inviterer til Viborg Game Expo 2019.

Mød spiludviklerne:
Har du en spiludvikler i maven? Udviklere fra nær og fjern kommer og viser, hvad de arbejder på. Besøgende kan komme og spillem snakke med udviklerne. Besøg bl.a. Galdra Studios, Unit Zero Studios, Play Doktor, Vizlab, Clear Cut Games, Event Games, Fat Fox, og mød studerende fra VIA Softwareingenørenes AR/VR uddannelse.

Se live e-sportsfinaler:
Vær med til udkåringen af de første VGE Masters – Viborg Game Expos E-sports-mestre!

Skydespil: Kom og se de lokale proffer takle hinanden i det hyperkompetitive CS:GO, når Aces Esports inviterer til finale på COMPETE-dagen lørdag 28/9 2019. Følg E-sport på Facebook, Twitter og Instagram for mere info.

Kampspil: I samarbejde med FGC Aarhus er Viborg blevet et stop for Tekken World Tour og Super Smash Bros. Melee.

Kompetetiv klassiker: Vær klar på tommelfingerne, når NesBozz inviterer til Bomberman-tournering søndag 29/9 2019 kl. 14-16.

Byg din egen verden i VR:
Nvrmind, skaberne bag AnimVR, kommer og viser deres nyeste projekt, Stampede. Stampede er et nemt, sjovt, og socialt VR-program, hvor du kan bygge dine egne verdener, alene eller sammen med andre. Kunstneren Joe Daniels og udvikleren Milan Grajetzski overtager torsdag 26/9 2019, hvor du kan komme og være med. Hver session tager 20 minutter, og det foregår hele dagen. Du behøver ikke selv at bygge, du kan også bare se med på skærme, der giver dig blink ind i den virtuelle, kunstneriske verden.

Shark Gaming besøger med VR-bussen:
Der er mulighed for at gå helt amok med VR, når Shark Gaming parkerer VR-Bussen uden for Viborg Game Expo.
Se mere på www.sharkgamingvr.dk

Retro-loungen er tilbage:
Et hit fra sidste år er tilbage. Kom og hyg dig med gamle arkadespil når NESBOZZ stiller retro-boden op, hvor du kan opleve klassiske spil fra 80’erne og 90’erne (for alle aldre, fredag, lørdag og søndag).

Kreativ udforskning af teknologi for børn og unge:
Lokale kodepirat-klubber i regionen holder deres månedlige klubaften åbent på CREATE-dag i kasernehallen torsdag den 26/9 kl. 16:20, så besøgende på VGE kan se med og lære hvad det vil sige at være kodepirater. Hvis man gerne vil vil være med til selv at lege med teknologi, er piraterne med hele dagen på RECREATE-dag søndag den 29/9 kl. 10-16.

Coding Pirates er en organisation der arbejder med at udvikle børn og unges teknologiske vovemod ved at fokusere på teknologisk forestillingsevne, opfindsomhed og skaberkraft.

Skraldekunst og plastik-medaljer:
Tema for Viborg Animationsfestival er “Human Impact”. Miljøkrisen er vor tids genrations ‘final boss’ og derfor kommer Viborg Game Expo i år med et bud på en legende tilgang til klimakampen. Viborg Game Expo har teamet up med GivingBack for at lave skraldekunst og medaljer af genbrugsplast.

Givingback har en bod hvor man kan se og lære om indsamling og genanvendelse af plastik. De tager deres plastikmakulator med, så man kan se sorteret plastikaffald blive til små plastikstykker. Vær med til at lave et stort plastik-kunstværk, bestående af små plastikstykker limet sammen på en stor plade. Givingback er med til at lave medaljer til VGE Masters tourneringen, støbt af genbrugsplast.

Yderligere information

For uddybende spørgsmål om årets konference kontakt:
Hannibal Glaser // hang@via.dk

Gratis entré

Få de seneste nyheder

Tak til vores partnere