Student Film Competition

Tid: d. 28. september – d. 29. september
Sted: Fotorama, Tingvej 4, 8800 Viborg

Dette års Student Film Competition vindere!

VAF Audience Award

Ginger Award – VAF Best Student Film

The Ostrich Politic by Mohamad Houhou

Facing It by Sam Gainsborough

Director Mohamad Houhou

Director Sam Gainsborough

Student Film Competition foregår fra d. 24. til den 30. september, som en del af Viborg Animations Festival.

Programmet forStudent Film Competition (SFC) består af europæiske elevfilm, som udviser den nye generation af filmskaberes talent og indflydelse. De 22 film er opdelt i to programmer, som vil blive vist til offentligheden på festivalen.

Ud af de konkurrerende film, vil en jury udvælge en enkelt vinder af The Ginger Award – VAF’s bedste elevfilm. Desuden kan publikum stemme under screeningen og udvælge en vinder af VAF publikumsprisen. Vinderne bliver offentliggjort til Prisoverrækkelsesceremonien, som finder sted lørdag aften, d. 29. september.

Årets jury

Benoit-BERTHE-600x800

Benoît Berthe Siward

Benoit Berthe Siward er en animationsskaber og strateg, som del af Motion Pictures fællesskabet arbejder mellem London, Paris og Los Angeles.

Som leder af et strategi- og konsultationsfirma der vejleder animationsstudier, institutioner, skoler og instruktører, er han med til at kuratere animationsprogrammer og rette lyset mod talenterne i animationsfælleskabet og den kreative industri. Benoit har stået for Oscar kampagnerne for flere kvalificerede kort film som blandt andre ”Garden Party” (Nomineret for bedste animerede kort film ved den 90. version af Oscar ceremonien) og har været en del af at realisere den første Europæiske version af Oscar-prisen for animation (tilsvarende Annie-prisen, også kendt som Emile-prisen) hvor han nu har titlen som International PR manager.

lena-600x800

Lena Ólafsdóttir

Lena Ólafsdóttir er en animations filmskaber og VFX-kunstner baseret i København. Hun er øjeblikket i gang med at realisere hendes anden film.

tobias-gundorff-boesen-600x800

Tobias Gundorff Boesen

Efter at have færdiggjort The Animation Workshop i 2010 og Super16 i 2014, har Tobias Gundorff Boesen arbejdet som filminstruktør med både animation og live-action. Med base i København, har han instrueret flere prisvindende kort film, musikvideoer og reklamer. Tobias er i øjeblikket i gang med post-produktionen af kortfilmen ”China”, mens han samtidig skriver på sin første live-action spillefilm. Begge er støttet af New Danish Screen.