Manga Artist Battle

En episk kamp om verdensherredømmet mellem Japan og Danmark - hvem har fostret de bedste tegnere?

Tid: 29. september, kl. 17-18
Dørene åbner kl. 16.30
Sted: Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg

Bemærk: Dette event vil også blive livestreamet på vores Facebook side.

Blyanterne er spidset og hånd-øje-koordinationen i top, når Danmark møder Japan i den altafgørende strid, som for altid vil afgøre, hvilken nation, der har fostret de største tegnere. Under ledelse af tegneentusiast og Snapchat-fænomen Lakserytteren mødes både studerende og professionelle inden for tegnefaget i en episk kamp om verdensherredømmet. Der bliver kamp til stregen, når deltagerne bliver udfordret til at illustrere det ene komplicerede emne efter det andet.
Deltagerne er nøje udvalgt til at repræsentere de to nationers tegnetalent. De japanske deltagerne har hele den rige manga-tradition i ryggen, når de træder ind på scenen med højt hævet blyant. De møder de danske deltagerne, der muligvis er underseatede, men derfor har nok så meget at bevise og ankommer med en solid dosis satire og ironi i våbenbæltet.
Et til lejligheden særligt udvalgt dommerpanel vil sørge for, at tegnedysten går ordentligt for sig og dermed sikre, at kun de allerbedste vil stå sejrrige tilbage, når blyantsstøvet har lagt sig.

Én ting er sikker. Efter Manga Artist Battle vil tegneverdenen aldrig være den samme igen.

Tegnekæmpere

Keiko Takemiya vs. Karoline Stjernfelt

Opvarmingsheat
Team Japan: Uki Mishima, Kento Matsuura og  Yuriko Hara.
vs.
Team Danmark: Emil Friis Ernst, Silja Lin Ilum Danielsen og Thorbjørn Petersen