Tid: 28. september, kl. 9.30 – 17.00
Sted: Viborg Rådhus, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg

Gennem paneldebatter med deltagelse fra de vigtigste japanske og danske medievirksomheder kigger konferencen på den kreative mediebranche (animation og spil) fra et forretningsperspektiv – gennem emnerne: CONTENT – IP, PRODUCTION – New Technology Creating Media og MARKET – Monetization & Metadata.

Hver paneldebat består af 3 repræsentanter fra japanske og danske virksomheder og varer ca. 90 minutter. Konferencen er åben for professionelle fra den kreative medie industri (tilmelding nødvendig).

Yderligere information

For uddybende spørgsmål kontakt:
Christine Thaarup // cthaarup@email.dk

© LEGO - Ninjago

CONTENT – IP

LEGO er et af verdens stærkeste brands og den japanske kultur dyrker i den grad karakteruniverser.  Hvad kan danske og japanske virksomheder lære af hinanden og hvordan kan vi i højere grad udvikle stærke IP’er, der kan eksporteres til hele verden?

Moderator: Jakob Stegelmann

© Unity

PRODUCTION – New Technology Creating Media

Unity har netop udgivet Cinemachine, en udvidelse til deres game engine, som har potentiale til at revolutionere branchen, og det danske start-up eventyr Rokoko har udviklet en Motion-Capture dragt, som gør det betydeligt billigere at producere animation. Sammen med A-film lægges op til en debat om, hvordan vi ved brug af den nyeste teknologi sikrer en høj kvalitet og smart workflow i produktionen af animation og spil.
Moderator: Michael Hegner, WilFilm

© SYBO - Spil Subway Surfers

MARKET – Monetization & Metadata

Hvordan tjener man penge på at udvikle mobilspil? Japanerne er ekstremt langt fremme i forhold til monetization og herhjemme står SYBO Games med Subway Surfers som et af de bedste eksempler på, hvordan man tjener penge på at udvikle gratis mobilspil.

Moderator: Jan Neiiendam, Interactive Denmark / Producentforeningen

Speakers

Supported by the Danish Ministry of Culture, the Danish Ministry of Industry, Business & Financial Affairs, The Danish Film Institute, Nordisk Film Fund, Viborg Kommune and Region Midtjylland, Aarhus 2017, EU-Japan Fest Japan Committee, Interactive Denmark, Annecy International Animation Film Festival, Arsenalet Game Incubation, SYBO Games, Invest in Denmark, and the Animation Workshop.