Tid: 28. september, kl. 9.30 – 17.00
Sted: Viborg Rådhus, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg

 

Gennem paneldebatter med deltagelse fra de vigtigste japanske og danske medievirksomheder kigger konferencen på den kreative mediebranche (animation og spil) fra et forretningsperspektiv – gennem emnerne:

•   CONTENT – IP 
LEGO er et af verdens stærkeste brands og den japanske kultur dyrker i den grad karakteruniverser.  Hvad kan danske og japanske virksomheder lære af hinanden og hvordan kan vi i højere grad udvikle stærke IP’er, der kan eksporteres til hele verden?
Moderator: Jakob Stegelmann, DR

•  PRODUCTION – New Technology Creating Media 
Unity har netop udgivet Cinemachine, en udvidelse til deres game engine, som har potentiale til at revolutionere branchen, og det danske start-up eventyr Rokoko har udviklet en Motion Capture dragt, som gør det betydeligt billigere at producere animation. Sammen med japanske Polygon Pictures, som er et produktionsorienteret CGI animationsstudie, lægges op til en debat om, hvordan vi ved brug af den nyeste teknologi sikrer en høj kvalitet og smart workflow i produktionen af animation og spil.
Moderator: Michael Hegner, WilFilm

•   MARKET – Monetization & Metadata
Hvordan tjener man penge på at udvikle mobilspil? Japanerne er ekstremt langt fremme i forhold til monetization og herhjemme står SYBO Games med Subway Surfers som et af de bedste eksempler på, hvordan man tjener penge på at udvikle gratis mobilspil.
Moderator: Jan Neiiendam, Interactive Denmark / Producentforeningen

Hver paneldebat består af 3 repræsentanter fra japanske og danske virksomheder og varer ca. 90 minutter.

Konferencen er åben for professionelle fra den kreative medie industri (tilmelding nødvendig).

Yderligere information

For uddybende spørgsmål kontakt:
Christine Thaarup // cthaarup@email.dk

Virksomheder i paneldebatterne

LEGO
Dentsu
SYBO Games
XFLAG – Mixi
Polygon Pictures
Unity
Worker Bee
Rokoko
Nordisk Film

… listen over virksomheder opdateres løbende.

Supported by the Danish Ministry of Culture, the Danish Ministry of Industry, Business & Financial Affairs, The Danish Film Institute, Nordisk Film Fund, Viborg Kommune and Region Midtjylland, Aarhus 2017, EU Japan Fest Committee, Japan Foundation for Exhibition Program & for Intellectual Exchange Program, Interactive Denmark, Annecy International Animation Film Festival, Arsenalet Game Incubation, SYBO Games, Invest in Denmark, and the Animation Workshop.