Immersion - Game Expo

Et tredages paradis for spillefugle, hvor børn og unge kan prøve alle de nyeste spil, møde cosplayers og eSport-spillere.
Tid: Torsdag d. 28. – Lørdag d. 30. September, kl. 10-21
Sted: Kasernehallen, Tingvej 17, 8800 Viborg
Anbefalet alder: 12+

Årets udgave af Viborg Animationsfestivals Game Expo handler om at forsvinde helt ind i spillets verden, derfor kalder vi den Immersion Game Expo. Som gæst vil du kunne opleve det nyeste inden for spil og spiludvikling på egen krop og med alle sanser – med særligt fokus på japanske spil. Virtual reality, augmented reality, brætspilsworkshops, 3D-printere (så du kan printe dine egne brætspilsfigurer), cosplay, E-sports og underholdning er nøgleordene for årets Expo. Kom og være med! Takket være vores partnere i Midtbyens Gymnasium og Viborg Ungdomsråd er det ganske gratis, og vi står klar til at give dig en oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Vi ses til VAFs Immersion Game Expo 2017!

E-sports

Immersion Game Expo bliver Viborgs første store eSport event, hvor både fans og nysgerrige vil kunne se hvad eSport er – og endda prøve det. Årets konkurrence fokuserer på spillet CounterStrike: Global Offensive, en absolut klassiker inden for eSports. VAF vil sammen med eSport.dk udbrede kendskabet til konkurrencen, så hele Danmark får muligheden for at kvalificere sig og komme til byen. Det bliver stort, og præmierne vil ikke være til at overse!

Cosplay

I denne udgave af Game Expoen vil du møde folk fra hele Danmark, som elsker at cosplaye. Det handler om at klæde sig ud og agere som de figurer, man elsker fra spil- og filmverdenen. Under Expoen vil du have mulighed for at få dit billede taget sammen med alle de cosplayere, som besøger os i vores VAF Game Expo Photobooth.

Made in Viborg

Spilindustrien herhjemme blomstrer. Flotte og underholdende spil udgives både til konsoler, PCer og mobile enheder over hele Danmark og især i Viborg. Virksomhederne i Arsenalet og andre af byens udviklere står klar og glæder sig til at vise dig deres spil. Kom og prøv det nyeste inden for spil i og uden for Virtual Reality – og se, hvordan spilprojekter fra Viborg måler sig med de bedste japanske produktioner!