anders_djurhuss

CoboStories fra Copenhagen Bombay Learning // Anders Djurhuus

Anders er daglig leder af CoboStories. Han har arbejdet med digitale læremidler i mange år – blandt andet hos Gyldendal Uddannelse – og med 21st century skills, siden det hed 20th century skills. Anders ved bedre end de fleste, hvad en god historie kan føre til.

Pitch til Skole

Når børn selv skaber, lærer de. Ikke bare ligegyldige ting. Men ting som kritisk tænkning, kreativitet, initiativ, samarbejde og problemløsning. Det lyder naturligvis for godt til at være sandt. Men det er det ikke desto mindre. Når man som underviser sætter legen i et læringsperspektiv, kan man få de mest utrolige historier at fortælle. Om succeser, smil, resultater og glade elever. Derfor forsøger vi at sætte legen det lys, ved at skabe muligheder for involverende læring i et stop-motion filmunivers. Med et par stykker træ, nogle stykker pap, en app, en saks, lidt lærersnot og en fantasi, der ingen grænser har, fortæller vi historien om hvordan du, via animation, kan opnå læringsmål og teknologisk forståelse – og have det sjovt på vejen, mens dine elever skaber mesterværker!

Pitch til Dagtilbud

Når børn selv skaber, leger de. De leger, og skaber de mageløse mesterværker, der udspringer af børns grænseløse kreativitet. Når man som pædagog sætter legen i en struktureret ramme, kan man få de mest utrolige historier at fortælle. Om succeser, smil, resultater og glade børn. Vi forsøger, at understøtte den grænseløse leg, med et stop-motion filmunivers. Med et par stykker træ, nogle stykker pap, en app, en saks, lidt lærersnot og en fantasi, der ingen grænser har, fortæller vi historien om hvordan du, via animation, kan understøtte legen samtidig med, at du giver børnene en oplevelse af at mestre både digitale og analoge skaberværktøjer – og have det sjovt på vejen, mens dine børn skaber mesterværker!