ANIMOK

ANIMOK er en filmfestival for børn og unge, hvor du og din klasse lærer at lave animationsfilm. I år er temaet for filmene Japan.

Tid: 16. august – 25. september 2017
Deltagere: Skoleklasser i hele landet.

ANIMOK arrangeres af The Animation Workshop i Viborg som en del af Viborg Animation Festival. ANIMOK inddrager skoleklasser fra hele Danmark i produktion af egne animationsfilm og giver derigennem deltagerne indblik i animationsmediets forunderlige verden.

ANIMOK er opbygget som en rigtig filmfestival, hvor skolernes indsendte film bliver vurderet og nomineret af ANIMOKs jury. Festivalen afsluttes med en festivaldag for alle deltagende klasser, som inviteres til en dag i Viborg med egne film i biografen, udstillinger, workshops og prisoverrækkelse. I år er det Onkel Reje fra Ramasjang som styrer løjerne til festivaldagen.

Tilmelding

Kontakt Flemming Bæk på 2991 1827 eller fleb@via.dk. Ved tilmelding oplys skolens navn, klasse, antal elever, lærerens navn, kontakt tlf. og e- mail.

Optagelse sker efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde én klasse for 2000 kr., eller tilmeld flere klasser pr. skole og få rabat (rabatprisen er 1000 kr. pr. klasse). ANIMOK er gratis for klasser fra Viborg Kommune, da kommunen har betalt.