Animated Health

Animated Health sætter fokus på, hvordan animation, spil, apps og ny teknologi kan være med til at løse sundhedsmæssige udfordringer og problemstillinger. Temaet for årets konference er brugen af VR og AR i forbindelse af vejledninger.

Tid: Onsdag den 26. september kl. 8.45 – 16.00.
Sted: VIA University College, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg

Animated Health er en sundhedskonference som sætter fokus på, hvordan animation, spil, apps og ny teknologi med fordel kan bruges til at imødekomme, afhjælpe eller løse sundhedsmæssige udfordringer og problemstillinger i samfundet. Temaet for dette års konference er brugen af Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Animation i forbindelse med vejledninger om forebyggelse, behandling og rehabilitering.

Formålet med konferencen er, at præsentere løsninger, generere inspiration og idéer, dele viden og understøtte networking og skabelse af nye relationer. Nogle udfordringer løses bedst, når vi samarbejder på tværs af kommuner, regioner, fagområder og kompetencer og her vil Animated Health gerne placere sig som et mødested, hvor viden og inspiration spredes og nye samarbejder opstår.

Mere information: www.animatedhealth.dk

Yderligere information

For uddybende spørgsmål om årets konference kontakt:
Brian Kristiansen // brkr@viborg.dk // 87 87 60 55

Tak til vores partnere