Hvad er VAF?

Viborg Animations Festival – kærligt kendt som VAF – er Danmarks største animationsfestival og en fejring af animationsmediets muligheder. I år finder den 5. udgave af festivalen sted fra den 25. september til den 1. oktober i Viborg og omegn.

Velkommen til VAF!

Viborg Animations Festival – kærligt kendt som VAF – er Danmarks største animationsfestival og en fejring af animationsmediets muligheder. I år finder den 5. udgave af festivalen sted fra den 25. september til den 1. oktober i Viborg og omegn.

 

Vi glæder os meget til at se jer til årets VAF!

Bliv frivillig

Viborg Animations Festival fejrer hvert år byens lokale og dygtige animationsmiljø ved at vise gratis tegnefilm i biografen, holde animerede events i bybilledet samt konferencer – og vi har brug for din hjælp!

Vi har brug for frivillige til følgende opgaver:

Biografværter

Vi har brug for frivillige, der vil bemande vores stand i Fotorama før og efter forestillingerne. Kan du godt lide at tale med og hjælpe mennesker, så er det lige noget dig.

Du vil få ansvaret for at sælge bamser, plakater og T-shirts samt dele programmer og flyers ud til gæsterne. Standen vil altid være bemandet med min. 2 personer, så du er ikke alene om det.

Maskotter

Vi har brug for nogle friske frivillige som vil trække i vores hundedragt (vores maskot er hunden VAF) og dele flyers og programmer ud. Kan du godt lide at underholde og tale med børn og voksne, så vil du være som skabt til opgaven.

Vi har primært brug for frivillige som har tid i weekenderne op til festivalen samt om lørdagen i festival-ugen til Drive-in Bio ved Asmild Kloster.

Plakatophængere

For at få så mange til at komme til vores festival, har vi brug for nogle energiske frivillige, som vil hænge plakater op og lægge flyers rundt omkring i kommunen. Vi har typisk brug for at få hængt plakater op på uddannelsesinstitutioner, caféer, i supermarkeder og andre steder, hvor der kommer mange mennesker til dagligt.

Drive-in Bio

Vi har brug for folk til at dele popcorn ud og vise biler på plads under Drive-in Bio, lørdag den 1. oktober fra kl. 18.30.  I vil både få mad og popcorn under jeres vagt og endvidere mulighed for at se Zootropolis, der vises på storskærm.

 

Noget for dig?
Lyder en af opgaverne som noget for dig, så smid vores frivilligkoordinator Anna Kjærgaard en mail med nogle oplysninger om, hvad du ønsker at hjælpe os med.

Fang hende på akj@via.dk

Partnere

Region Midtjylland