16jun
By: caen On: juni 16, 2017 In: vaf2017 Comments: 0

Michelle og Uri Kranot vandt både Prix André Martin for “Best French short film” og “Prix Festivals connexion Région Auvergne-Rhone-Alpes” til Annecy International Animation Festival 2017!

Nothing Happens er både en kortfilm og en VR-oplevelse, som søger og bryder grænserne for, hvad animation kan. Værket bevæger sig i grænselandet mellem installationskunst, teknologi og animation og det både udfordrer og udstiller sin beskuer.
Vi inviteres med til en begivenhed som, måske, aldrig rigtig finder sted. I udkanten af byen, i et gråt og koldt landskab samles en flok mennesker. Deres enorme, runde og sitrende øjne stirrer ud mod horisonten. De stirrer direkte ud på beskueren, som afventede stirrer tilbage. Og sådan bliver de, og vi, ved med at betragte hinanden. Alle venter i spænding på at noget skal ske. Men måske sker det aldrig?

Til VAF 2017 kan du opleve værket Nothing Happens på egen krop, som en del af udstillingen Expanded Animation.

Michelle og Uri Kranot har de sidste tre år i træk vundet priser og været en del af det officielle program ved Annecy International Animation Festival.
2017 – Nothing Happens (Short Film Competition, VR@Annecy, vinder af “Prix André Martin” og “Prix Festivals connexion Région Auvergne-Rhone-Alpes”)
2016 – How long, not long (Short Film Competition, vinder af FIPRESCI Award)
2
015 – Black Tape (Short Film Competition)