13apr
By: caen On: april 13, 2018 In: VAF Professions, vaf2018 Comments: 0

Hvordan får man en film med til den mest prestigefyldte prisuddeling i filmverdenen? Mød Benoit Berthe Siward og hør ham fortælle om kortfilmen Garden Partys vej til Oscar-showet.

En af hovedkræfterne bag Garden Partys succes og dermed den prestigefyldte Oscar-nominering er franskmanden Benoit Berthe Siward, der som ansvarlig for filmens kampagne, har sikret filmen et publikum og ikke mindst adgang til prestigefyldte festivaler og The Academy Awards. Benoit gæster VAF med The Animation Showcase, som promoverer de bedste nye animationsfilm og arrangerer filmfremvisninger over hele verden.

I anledning af årets franske tema vil Benoit vise sit bud på de bedste franske animationsfilm lige nu. Derudover kan du høre ham fortælle om arbejdet med at skabe kampagner, der sikrer oscarnomineringer og ikke mindst blive smittet af Benoits dedikation og begejstring for animation. Foruden af være manden bag kampagner for bl.a. Garden Party og initiativtager til The Animation Showcase, er Benoit også manager for the European Animation Awards.